Nu ska vi renovera

Hej hopp bloggen! Idag är dagen då det ska börja renoveras här hemma på gården och först ut är en elektriker. Vad vi ska med en elektriker vet jag inte riktigt, men det kan antagligen min man svara på. Jag har ingenting med den här renoveringen av huset att göra utan det är han som har fullt ansvar för att saker och ting blir gjorda. Han frågade mig för någon månad sen om vi inte skulle ta och bygga om huset lite, jag sa väl varken ja eller nej på den frågan utan sa att han vet nog bättre än mig om det behöver göras någonting med huset. Med andra ord så var det upp till honom att fatta ett beslut, jag är redan nöjd med huset men jag är givetvis öppen för att få det lite uppfräschat. Vi bor i villa en liten bit utanför Lund i Skåne och här har vi bott i snart fem år. Jag måste medge att jag trivs väldigt bra i Lund trots att jag var väldigt kritisk i början, jag har alltid bott i våran vackra huvudstad och kunde för fem år sedan aldrig tänka mig att bo någon annanstans. Men jag flyttade ner hit för att min man hade fått ett nytt jobb i Lund, vad gör man inte för kärleken. Jag som arbetar hemifrån kan sköta mitt jobb på andra sidan jorden om jag så skulle vilja, men istället blev det alltså i Lund. Det är inte riktigt andra sidan jordklotet men det är en bra bit från Stockholm. Lund är en väldigt fin stad och här kan jag faktiskt se mig själv bilda familj och låta mina barn växa upp. Men det med barn och familj tar vi en annan gång, nu måste jag fortsätta jobba lite innan en elektriker kommer hit.